Apartament 3B

ALLOTJA'T A PRIMERA LÍNIA DE MAR A ROSES

Apartament 3B

EDIFICI BADIA MARINA - CENTRE DE ROSES

L’apartament està situat a la tercera planta de l’edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 70 m². Disposa d’un balcó de 5 m² amb vistes al carrer comercial. Capacitat per a 4 persones. Té una habitació amb dos llits individuals, un menjador amb un sofà-llit per a 2 persones, un bany complet amb banyera, un lavabo i una cuina totalment equipada. Es troba totalment equipat amb vitroceràmica, nevera, congelador, microones, televisió i tots els utensilis necessaris de cuina, vaixella i coberteria. Disposa de wifi.

COMODITAT SUPERIOR

Característiques de l'apartament

Capacitat per 4 persones

1 habitació

Disposa de 2 llits individuals i un sofà-llit per a 2 persones.

Cuina totalment equipada

A 10 metres de la platja

Edifici a primera línia de mar.

Es permeten mascotes

Suplement addicional de 10 euros.

Wifi

Connexió Wifi gratuïta.

Planifica una experiència inoblidable

Contacta amb nosaltres i t’assessorem de forma personalitzada.

Equipament bàsic

Altres facilitats

INFORMACIÓ RELLEVANT

Resolem els vostres dubtes

1 euro x persona més gran de 16 anys x dia (màxim 7 dies).

200 euros a pagar al moment de l’entrega de claus i a retornar el dia de sortida si l’apartament està en condicions.

50 euros/apartament 1 habitació
55 euros/ apartament 2 habitacions

A fi de garantir la seguretat dels nostres clients hem pres les mesures necessàries per a garantir-los unes vacances segures, és per això, que a l’arribada a l’apartament se’ls lliurarà un certificat de neteja que garantirà que l’apartament ha estat netejat i desinfectat seguint el protocol reglamentari en relació a les mesures de prevenció del COVID-19.

25% mitjançant transferència bancària al moment de confirmar la reserva. La resta a pagar en efectiu o targeta de crèdit o dèbit al dia d’arribada.

Davant la situació generada per la pandèmia hem establert una política de cancel.lació més flexible, en cas que l’arrendatari es vegi afectat per la declaració de COVID-19, es podrà procedir a canviar les dates de la reserva o bé si l’arrendatari ho prefereix s’efectuarà el reembossament total  de la paga i senyal abonada en el moment de la reserva descomptant les despeses bancàries generades per la devolució. La cancel·lació de la reserva es durà a terme només a conseqüència d’un cas de força major provocat pel  COVID-19 i amb les afectacions previstes per raons de contagi directe o d’un familiar de primer grau (acreditat amb certificat mèdic), per restriccions governamentals de mobilitat, per quarantenes, canvis en la legislació aplicable i altres ordres dictades pel govern, tancament de fronteres, la prohibició dels lloguers de curta durada, per la limitació de la llibertat de circulació i de desplaçament o per qualsevol altre motiu que estableixi la normativa vigent. Per qualsevol altre motiu de cancel·lació d’una reserva l’Arrendador seguirà  la seva política habitual  de cancel·lació. “En cas de cancel·lació de la reserva o abandonament de l’apartament abans de la data de sortida establerta al contracte L’ARRENDADORA no procedirà a la devolució dels diners abonats per L’ARRENDATARI.”

Suplement per animals domèstics: 10 euros per estada.

Lloguer joc de llençols = 5 euros
Lloguer tovallola de bany = 3 euros/unitat

Edifici Badia Marina
Horari d’entrada: De les 17:00 h a les 20:00 h
Horari de sortida: Màxim a les 12:00 h

Envia'ns un correu

Explica’ns què necessites i t’assessorarem de forma personalitzada.

Apartament 3B

EDIFICI BADIA MARINA - ROSES