Entorn

A la localitat de Roses hi podreu trobar tota mena d’activitats d’oci i cultura per a totes les edats. Busca aquella que més t’inspiri i comença a imaginar la teva estada a Roses!

Descobreix l'entorn

Roses és una important zona comercial, turística i lúdica, ideal per als amants dels esports aquàtics i de pesca que podran gaudir de tota mena d'activitats: submarinisme, escola de vela, surf de vela, rem, caiac, creuers marítims, lloguer d'embarcacions i motos d'aigua, paddle surf, kit surf... Gran parc aquàtic en les proximitats i visita obligada del port esportiu. Es poden fer diferents visites guiades de gran importància històrica: ruta megalítica, visita a la Ciutadella de Roses (gran jaciment arqueològic) i Castell de la Trinitat.

Experiències Costa Brava a Roses

Per als amants de la natura: rutes a peu d’una gran bellesa paisatgística: Cap de Creus, Badia de Roses, Camí de Ronda, ruta dels olivars, ruta del vi.

Vinya de l'Alt l'Empordà

Grans punts d’interès en les proximitats: Parc Natural de Cap de Creus, Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà (important reserva ecològica, rica en vegetació i fauna). Vila costanera de Cadaqués, gran centre de pintors i artistes. Sant Pere de Rodes monestir benedictí amb una església única d’art romànic. Sant Martí d’Empúries petit poble medieval. Castelló d’Empúries: Gran Vila Medieval amb la seva marina residencial “Empuriabrava” coneguda pels seus canals navegables. Peralada poble medieval amb un valuós castell que té un claustre i una església del s. XIV de merescuda visita, així com els seus jardins, museu del vi i el seu “casino”. Figueres capital de la comarca, actiu centre comercial, de visita obligada el seu Museu Dalí i el Castell de Sant Ferran, una impressionant fortalesa del s. XVIII la segona més gran d’Europa. Les ruïnes d’Empúries: els jaciments arqueològics més rellevants de Catalunya amb restes de ciutats gregues i romanes.

Panoràmica del Cap de Creus

Roses és també coneguda per la seva gastronomia, la seva badia i les seves platges. Podran gaudir dels seus cinemes, biblioteca, teatre, parcs infantils i centres recreatius. Els amants de l’aventura podran fer paracaigudisme i visitar el famós Túnel del vent que es troba a només 8 km de distància.

Tot això fa d’aquest poble marítim el lloc ideal per a les vacances en família.

Vaixells a Roses
Vista del fons marí

Esport i emoció

Tranquil·litat i benestar

Museu Dalí de Figueres

Cultura i història

Ruines d'Empúries

Planifica una experiència inoblidable

Contacta amb nosaltres i t’assessorem de forma personalitzada.