Apartaments a Roses

Despertar amb el sol de la Costa Brava i esmorzar amb els aires de mar pot ser un dels millors moments de les vacances. Tenim a la seva disposició diferents ofertes de lloguer vacacional on poder allotjar-se en la seva estada a Roses.

Apartaments a Roses - Edifici Badia Marina

Lloga un apartament a primera línia de mar a Roses amb totes les comoditats. Allotja't a la Costa Brava!

Apartament 2A - Edifici Badia Marina Roses

Apartament 2A

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 46 m². Disposa d'una terrassa d'11 m² amb vistes al mar i a tota la badia.

Apartament 3B

L'apartament està situat a la tercera planta de l'edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 70 m². Disposa d'un balcó de 5 m² amb vistes al carrer comercial.

Apartament 2E

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 82 m². Disposa d'un balcó de 5 m² amb vistes al carrer comercial.

Apartament 3C

L'apartament està situat a la tercera planta de l'edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 66 m². Disposa d'un balcó de 8 m² amb vistes al carrer comercial.

Apartament 2F

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Badia Marina davant la platja i en ple centre comercial i turístic de Roses. Allotjament amb una superfície aproximada de 50 m². Disposa d'un balcó de 7 m² amb vistes al carrer comercial.

Planifica una experiència inoblidable

Contacta amb nosaltres i t’assessorem de forma personalitzada.