Apartaments a Santa Margarita

Despertar amb el sol de la Costa Brava i esmorzar amb els aires de mar pot ser un dels millors moments de les vacances. Tenim a la seva disposició diferents ofertes de lloguer vacacional on poder allotjar-se en la seva estada a Roses.

Apartaments a Santa Margarita -
Edifici Marenostrum

Lloga un apartament a primera línia de mar a Roses amb totes les comoditats. Allotja't a la Costa Brava!

Vista des dels apartaments de l'Edifici Marenostrum a Santa Margarita, Roses.

Apartament 1.4.3

L'apartament està situat a la quarta planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 77 m². Disposa d'una terrassa de 29 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.4.2

L'apartament està situat a la quarta planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 54 m². Disposa d'una terrassa de 18 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.2.3

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 74 m². Disposa d'una terrassa de 23 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.4.1

L'apartament està situat a la quarta planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 74 m². Disposa d'una terrassa de 12 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.2.2

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 54 m². Disposa d'una terrassa de 18 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.2.1

L'apartament està situat a la segona planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 73 m². Disposa d'una terrassa de 12 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.1.3

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 74 m². Disposa d'una terrassa de 23 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 1.1.2

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 54 m². Disposa d'una terrassa de 18 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina.

Apartament 4.1.3

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament amb una superfície aproximada de 43 m². Disposa d'una terrassa de 9,50 m² amb vistes al mar i a la piscina.

Apartament 1.1.1

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 73 m². Disposa d'una terrassa de 12 m² amb vistes al mar i a la zona de la piscina

Apartament 2.1.1

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament ampli i amb una superfície aproximada de 73 m². Disposa d'una terrassa de 12 m² amb vistes al mar.

Apartament 2.1.2

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament amb una superfície aproximada de 50 m². Disposa d'una terrassa d'11 m² amb vistes al mar.

Apartament 2.1.3

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament amb una superfície aproximada de 43 m². Disposa d'una terrassa de 9 m² amb vistes al mar.

Apartament 2.1.4

L'apartament està situat a la primera planta de l'edifici Marenostrum, davant la platja de Santa Margarida (Roses). Allotjament amb una superfície aproximada de 45 m². Disposa d'una terrassa de 18 m² amb vistes al mar.

Planifica una experiència inoblidable

Contacta amb nosaltres i t’assessorem de forma personalitzada.